top of page

Zoek jouw perfecte stijl

Houden we niet allemaal van een sterk moodboard? Van ideeën door een trechter te gieten en zo tot het ultieme brouwsel te komen?

Moodboarding is een manier om al onze ideeën samen te brengen en te stroomlijnen.

Als visagiste doe ik wekelijks beroep op mijn teergeliefde Pinterest om voor elke productie of shoot de juiste sfeer vast te leggen.

Ook trouwers kunnen gebaat zijn bij het juiste moodboard om hun look helemaal af te stemmen op wie ze zijn, wat ze willen en waar ze onbewust helemaal warm van worden.


Ik nam een deel van het werk alvast uit jullie handen en creëerde een reeks moodboards die telkens samenhangen met een bepaalde categorie.

In welke type vind jij je het meest terug?

Welk ‘board’ drukt jouw gewenste stijl uit?

Waar wil je net vér van wegblijven?


  1. Boho style


Je droomt van een intiemer feest (eventueel in het buitenland of op het strand), gaat voor de juiste combinatie van ‘luxe’ en ‘relaxed’ en houdt van warmte en stijl. Je make-up mag duidelijk aanwezig zijn en moet vooral een heerlijke gloed uitstralen, met de nadruk op de ogen. Jouw droomkapsel is ‘casual chique’, met een natuurlijke wave en eventueel wat vlechtwerk.2. Traditional glam

Jij dweept bij een royaal feest en een glamoureuze jurk met klassieke snit. De ideale make-up omvat prachtig oogschaduwwerk, eyeliner, contouring en de juiste toevoeging van valse wimpers.

Jouw gedroomde kapsel brengt een gesofisticeerde (maar niet ouderwetse) updo en wordt extra omarmd door een prachtig accessoire. Ready to be a queen for a day!3. Effortless beauty

In het dagelijks leven draag je zelden of nooit make-up en ook je partner ziet je liefst zonder al te veel poespas. Less is more, zonder in te boeten aan frisheid en stijl. Je wil vooral een stralende look die jouw mooiste features in de verf zet, maar waar je niet naar hoeft om te kijken tijdens de trouwpartij.4. Art Deco delight

Jouw vibe is 1 groot statement! Waarschijnlijk baadt jouw interieur al in een modern art deco sfeertje en dat luxegevoel trek je graag door naar jouw trouwdag. Je deinst niet terug van een sterke lip, aanwezig oogschaduwwerk en een sterk gegroomde wenkbrauw. Ook je hairdo vraagt om een moderne interpretatie van de typische art deco stijl, met een eventuele haarclip als extra umpf.5. Fifties forever

De titel spreek voor zich: jij omarmt de retro vibes en je wil je op die grote dag als een ware 50’s filmster voelen. Je combineert graag plezier met glamour, speelsheid met sexiness en dit vertaalt zich op vlak van beauty in een stralende rode lipstick, een krachtige eyeliner en een frisse blush!

Je haar is wavy, eventueel opgestoken, op een zachte maar gecontroleerde manier.Laat me zeker weten in welk moodboard jij je herkent!

203 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page