top of page

Laat de hitte jouw feest niet vergallen

De zomer maakte zijn landing en dat voelen we aan de huidige temperaturen!

Met een zwembad en de nodige schaduw in de buurt valt er wel te genieten van al deze zwoelheid, maar wat als net tijdens deze hete zomerdagen jouw trouwfeest gepland staat?

Hoe overleven jij en jouw look?

Geen zorg, met deze tips en tricks gids ik jou doorheen alle hotness!


 1. Hou te allen tijde een flesje water bij de hand. Uitdroging brengt heel wat ongemakken met zich mee, terwijl het makkelijk te voorkomen is. Natuurlijk hoef je jouw trouwboeket niet in te ruilen voor een flesje spa blauw tijdens die epische wandeling naar het altaar! Vraag in plaats daarvan aan één van jouw trouwgasten om wat (niet-alcoholische) drank in de buurt te houden.

 2. Steek verfrissingsdoekjes of een washandje in jouw 'rescue bag'.

 3. Neem regelmatige rustpauzes in een koele omgeving. De dag zal nog lang duren, dus die 5 minuutjes hier en daar voor jezelf gaan broodnodig zijn.

 4. Kies de juiste foundation voor jouw make-up look. Op een té dekkende en matte basis zie je elke vlekje dat door zweetdruppels wordt achtergelaten en een té glowy product laat je extra glanzen, wat de foto's zal beïnvloeden. Kies daarom voor een lichte, semi-transparante foundation met een 'satin finish'.

 5. Werk met een goeie primer voor gelaat én ogen zodat jouw make-up zolang mogelijk op z"n plaats blijft.

 6. Ook een fixing spray kan jou daarbij helpen!

 7. Werk met waterproof producten voor wimpers en wenkbrauwen.

 8. Neem jouw favoriete make-upproductjes en make-upborstels mee voor eventuele touch ups.

 9. Draag je jouw haar over los voor het huwelijk? Voorzie dan toch enkele haarspeldjes in jouw 'rescue bag'. Wedden dat ze nog van pas gaan komen wanneer de hitte toeslaat?

 10. Draag altijd zonnecrème op lichaam én gelaat. Tegenwoordig heb je fantastische versies voor het gezicht die matterend werken en de ogen niet irriteren.

 11. Neem een 'ice pack' mee en steek het in de ijskast of vriezer van de locatie. Tussendoor kan je deze, altijd gewindeld in een handdoek, op de polsen of in de hals leggen voor extra verkoeling.

 12. Vergeet je zonnebril niet! Meer zelfs: maak er jouw coolste accessoire van! Fashion statement én bescherming in één!
70 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page