top of page
Logo.png

Coming soon!

Launch date 5th of December
Pre order starting from the 28th of November until the 4th of December.

Subscribe here to stay up to date on all the new products, information and tutorials.
Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van alle nieuwe producten, informatie en tutorials.

Bedankt voor de inzending!

Logo.png
ELIN_SS23_05230367.jpg

Het langverwachte reinigingsproduct
‘On The Spot’
maakt het reinigingsproces van jouw
make-upborstels
makkelijker én sneller!

ELIN cosmetics werd opgericht door make-up artist en beauty journaliste Sabine Peeters. Sinds 2007 werkt ze fulltime in de beauty-industrie en ontwikkelde ze een stijl waarbij ze de schoonheid en persoonlijkheid van haar klanten extra in de verf wil zetten. Make-up hoort kracht te geven, geen onzekerheden te creëren.

Met deze instelling startte Sabine tijdens de eerste lockdown met een reeks instagram-tutorials, met als doel de kijker telkens te verrassen met een injectie van kleur, plezier en vertrouwen. De video’s werden met enthousiasme onthaald, maar telkens rees dezelfde vraag bij Sabines’ volgers: “Waar vind ik make-upkwasten die kwaliteitsvol, diervriendelijk én betrouwbaar zijn?”

Een terechte opmerking, want de juiste tools maken make-upapplicatie hygiënischer, juister én fijner, waardoor ze een essentieel onderdeel van een kit vormen.

 

Sabine ging met deze stellingen aan de slag en verdiepte zich in de productionele wereld van make-upkwasten, waarbij ze haar jarenlange ervaring als visagiste kon aanwenden om de juiste startset op te maken.

Daarnaast merkte ze op dat vele make-upliefhebbers hun make-upborstels niet (genoeg) reinigen. Ze weten niet hoe dit te doen, of vinden het proces vervelend en lang.

Met 'On The Spot' brengt Sabine hier verandering in! Spray, wipe and wait 30 seconds. Een formule die niet alleen hygiënische, maar ook verzorgde make-upborstels oplevert.  

 


“Een kwast is het verlengde van jouw hand, waardoor het een grote invloed heeft op het resultaat van jouw make-up look.”

bottom of page