top of page

Workshops vol gezelligheid en make-up fun

Een sterk contact met de klant is voor ons als merk van cruciaal belang. We ontvingen jullie wel eens online, maar het IRL ontmoetingen bleven beperkt.

En daar wilden we verandering in brengen in de vorm van make-up workshops!Afgelopen jaren kreeg ik als make-up artiest regelmatig de vraag of ik workshops zou willen geven. Online tutorials zijn fijn en leerrijk, maar soms wil je als make-up liefhebber of leek echt bij de hand genomen worden. Begrijpelijk, ik leerde zelf de meeste kneepjes van het vak door vooral van dichtbij alles mee te maken en te absorberen.

En dus lieten we jullie niet langer wachten en smeten we in februari de eerste workshop data online. Jullie reactie was overweldigend, to say the least, en dankbaarheid toverde een glimlach op mijn gezicht.Afgelopen weekend was het dan zover: ik ontving mijn eerste 4 groepjes om hen wegwijs te maken doorheen de wondere wereld van make-up en make-up borstels. 3h lang werden er tips uitgewisseld, producten getest en vooral make-up looks gecreëerd. De intensiteit van de workshops stond in 5de versnelling, maar élke klant ging verbazingwekkend vlot om met alle nieuwigheden. De aanblik van ieders focus gaf me als ‘lerares’ tonnen energie.

Gezelligheid stond voorop, niemand mocht met een slecht gevoel naar huis terugkeren. Enkel met een glimlach, een binnenzak vol informatie en handen vol goodies -)

Ondertussen zetten we de organisatie van aankomende make-up workshops verder. De data van april zijn reeds ingepalmd, maar op onze website vind je alvast een wachtlijst waarop je je kan inschrijven en waardoor jij als eerste op de hoogte zal zijn van nieuwe momentjes!


Graag maak ik hier trouwens gebruik van de ruimte om onze medewerkers in de bloemetjes te zetten, want zij zorgen mee voor het succes van ons eerste weekend vol make-up plezier!

Dankjewel Mixit Studios voor de toplocatie, dankjewel Be Creative Make Up voor de kleurrijke producten en goodies en een dikke merci aan D-Drinks voor de drankjes en versnapering. Always a pleasure to collaborate with all of you!
97 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page