top of page

Warme herfstmake-up

Dat de zomer ooit aan z'n einde moet komen is een harde realiteit. De overgang naar een warmer en natter seizoen verzachten we daarom met het vooruitzicht aan ritselende bladeren, pruttelende pompoensoep, die nieuwste warme sweater én een gloedwarme herfstlook. Let's go!

  1. Werk roodheid en vermoeidheid in het gelaat weg met een transparante foundation en concealer in jouw persoonlijke kleur. Ga met het laatste beetje product over je oogleden om zo een basis te vormen voor de oogmake-up.

  2. Poeder de T-zone (voorhoofd, neus, kin) en bovenste oogleden heel voorzichtig met een transparant poeder. Deze stap zorgt voor fixatie en houdbaarheid van je make-up zodat ie de hele dag op zijn plaats blijft zitten!

  3. Geef je wangen extra gloed met een blush met warme ondertoon. Een beetje glans is trouwens ook toegestaan!

  4. Breng een warme kleur oogschaduw aan in de arcadeboog en vervaag dit richting de buitenkant van je ogen. Zo open je de blik en creëer je een zachte barrière van de oogmake-up richting de huid. Herhaal dit onder het oog.

  5. Zet een donkerbruin of zwart potloodlijntje tegen de wimperranden en vervaag deze met je kleinste oogkwastje. Making it smokey!

  6. Maak je make-upkwastje (aanrader: onze 'Eyes 2') vochtig, neem wat gouden oogschaduw op en duw deze op je bewegend ooglid. Je kan het goud een beetje vervangen richting de arcadeboog.

  7. Krul je wimpers en zet ze aan met een flinke lik mascara!

  8. Kam je wenkbrauwen met een borsteltje in de juiste vorm en vulze in met een kleur die aanleunt bij jouw haarkleur. Zo frame je jouw blik en geef je meer uitdrukking aan het gezicht.

  9. Draag je graag lipstick? Ga bij deze look dan voor een warmrode of nineties-bruine kleur. So sophisticated ;-)"Verwerk de warme kleurenpracht van de herfst in je make-upritueel"
25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page