top of page

SUmmer glow

Eindelijk heeft de winter zijn uitweg gevonden en kunnen we weer genieten van lange dagen, opbeurend daglicht en zonnige energie! En hoewel ik ervan houd om van tijd tot tijd een full glam make-up te creëren op mezelf, toch laat ik tijdens deze zweterige maanden liefst zwaardere texturen achterwege en omarm ik vooral de summer glow.

Hoe ik dat doe, dat lees je hier!


  1. Huidverzorging is key bij deze look! Ga op zoek naar een serum en hydraterende crème die bij jouw huidtype passen en de eventuele UV-schade herstellen. Werk af met zonnecrème.

  2. Laat de natuurlijke structuur van je huid de hoofdrol spelen en probeer weg te blijven van foundation. Werk enkel met concealer en onze concealer brush om eventuele verkleuring en walletjes weg te werken.

  3. Creëer een warme blik met een creamy oogschaduw in een gouden of bronzen tint. Breng deze met onze 'Eyes 3'-brush enkel aan op het bewegende ooglid en eventueel onder het oog (tussen de wimpertjes). Vaak zijn deze producten waterproof, wat ze ideaal maakt voor hetere dagen.

  4. Ook als blush kies je best voor eentje met crème-textuur. Neem het product op met je blush of foundation brush en werk het zachtjes in de huid, zodat alles mooi samensmelt tot 1 geheel.

  5. Je wimpers omarm je met twee laagjes waterproof mascara.

  6. De wenkbrauwen zet je op een subtiele manier vast met een brow gel!

  7. Een zachtroze, hydraterende lipstick geeft je die extra zomerse touch én verzorgt ineens je droge lippen.

  8. Werk het geheel af met een highlighter die als tint het dichtst aanleunt bij jouw huidskleur. De beste plekjes om die aan te brengen zijn: in de binnenste ooghoeken, nét onder de wenkbrauw, boven je jukbeenderen, op het puntje van je neus en op het cupidoboogje.

'Het gebruik van creamy texturen zorgt voor een natuurlijker effect op de huid. Alsof er geen make-up aan te pas is gekomen en je gewoon van binnenuit straalt!'65 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page