top of page

Make-up teambuilding workshops

Teambuilding events brengen een groep samen, zorgen voor verbinding én verbeteren de werkresultaten. De informele sfeer bundelt fun, leergierigheid en sociale ontwikkeling en daar zijn we hier bij ELIN Cosmetics helemaal voor te vinden.

Daarom bieden we, na grote vraag, nu ook make-up workshops in teambuilding verband aan!

Who's in for some make-up deliciousness?

Opgewonden bij het idee dat je met jouw groep of bedrijf 1 of meerdere workshops kan boeken, maar zit je nog met enkele vragen? Wij beantwoorden ze hier graag voor je!


Wat houdt zo'n make-up workshop juist in?

Tijdens onze informele en interactieve workshop van zo'n 2 à 3h leren we jullie de basisbeginselen van een goeie make-up. We maken je wegwijs doorheen kleurgebruik, technieken en stijlen en gaan samen met jullie aan de slag bij de creatie van 1 of meerdere looks.

We nemen jullie hierbij letterlijk en figuurlijk bij de hand zodat iedereen met een fijn gevoel, extra ervaring én een hoofd vol tips en tricks naar huis kan gaan.
Voor hoeveel mensen is zo'n workshop geschikt?

Om persoonlijk te werk te kunnen gaan, verkiezen we groepen van 6 tot 8 personen. Mits een surplus (voor een assistente) trekken we deze graag voor je op tot 10 deelnemers.


Brengen we ons eigen materiaal mee?

Wij voorzien de volledige set-up en brengen spiegels, make-upborstels, make-up en ontsmettingsmateriaal mee. Ook voorzien we voor elke deelnemer een kleine goodiebag, enkele kortingsbonnen én een knabbeltje.

We vragen wel telkens aan iedereen om ook de persoonlijke make-up tas mee te brengen, zodat we samen kunnen evalueren wat goed werkt en wat nog nodig kan zijn.


Waar vinden deze workshops plaats?

De locatie is helemaal door jou te bepalen en vast te leggen. Het enige wat we vragen is dat er voldoende verlichting, stoelen en tafels aanwezig zijn. Wij komen dus graag jouw richting uit!Heeft ELIN Cosmetics veel ervaring met workshops?

Afgelopen jaar organiseerden we reeds particuliere en professionele make-up workshops voor kleine, enthousiaste groepjes, waardoor we in totaal al meer dan 175 individuen naar meer (zelf)vertrouwen met make-up en zichzelf wisten te begeleiden.


Zou jij graag 1 of meerdere teambuilding make-up workshops vastleggen of zit je nog met vragen? Contacteer ons dan hier. We komen graag met jou in contact!

96 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page