top of page

ELIN Cosmetics viert eerste verjaardag met donatie aan ANBN


Voor het éénjarig bestaan van ELIN Cosmetics werkt het Belgische beauty merk met ontzettend veel oprechtheid samen met ANBN, een organisatie die eerstelijnshulp biedt aan mensen met eetproblemen.


Een samenwerking uit persoonlijke hoek


Sabine Peeters, make-up artiest en eigenares van ELIN Cosmetics, vocht zelf jarenlang tegen het stemmetje van eetstoornissen. Mede dankzij haar job en passie, make-up, wist ze haar hardheid naast zich neer te leggen en met zachtheid haar dagen te kleuren.


Ze schreef in 2016 het bekende boek ‘Lief voor mijn Lijf’, waarmee ze duizenden jongeren inspireerde tot een gezonder lichaamsbeeld.


Met deze samenwerking geeft Sabine de broodnodige organisatie niet enkel financiële steun, maar ook hun verdiende spotlight.
ANBN, een warme thuis


We werken met kwetsbare mensen die tegelijk ook heel krachtig zijn, want zonder die kracht overleef je een eetstoornis niet.

een gesprek met Els verheyen - psycholoog bij Anbn

belangrijke statistiekenHoe verloopt de verjaardagsweek en inzamelactie van ELIN voor ANBN?


Voor elke aangekochte ELIN Cosmetics-borstel tijdens deze birthday week (5 tem 11 dec 2022), krijg jij als klant een kraskaart met een unieke code.

Op het einde van de week (zondag 11 december, 18h) vindt via het instagramkanaal van ELIN Cosmetics een live trekking plaats en maken jullie kans op 1 van onze geweldige prijzen van warme Belgische merken! Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij een winnend lot voor verificatie en verdere gegevens. Hiervoor heb je tot 10 dagen na de trekking de tijd.

ELIN Cosmetics doneert 25% van haar bruto-omzet tijdens de birthday week aan ANBN, dus hoe meer borstels er verkocht worden, hoe groter de opbrengst voor ANBN zal zijn én hoe meer kans jij maakt op een prachtige prijs!


ELIN Cosmetics doneert 25´van haar bruto-omzet tijdens de birthday week aan ANBN.

Een lijst van onze prijzenpot:

  • Een make-up namiddag voor 2 op jouw gekozen locatie vol tips&tricks met make-up artiest Sabine Peeters, eigenares van ELIN Cosmetics.

  • Een prachtig paar oorbellen van juwelenmerk Nimzu

  • 2 x waardebon ter waarde van 120 euro van lingeriemerk PrimaDonna

  • Waardebon ter waarde van 150 euro van ‘Belgian Fashion Brand of the Year’ Xandres

  • Skincare pakket van duurzaam verzorgingsmerk Ray

  • 3 setjes geurkaarsen van CBD-merk Gano

  • Kalmeerpakket van quote queen Karen François

  • Een stijlvolle zonnebril van Wolfin eyewear


Timing actie: 5 december 2022 (8h) tem 11 december (18h) 2022


80 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page