top of page

Bronzy smokey eyeMensen een heerlijk gevoel geven, dat is waar, voor mij althans, make-up om draait.

Samen plezier vinden in texturen, vormen en kleuren, en deze zo aanwenden tot het zelfvertrouwen dat extra beetje boost krijgt.


Met deze reden zat ik vorige week samen met twee prachtige persoonlijkheden. Eentje daarvan was Nyall. Ik leerde Nyall kennen op de set van Billie magazine en wist meteen: met deze topper wil ik nog eens samenwerken. Zijn présence, zijn botstructuur, zijn sproetjes… I loved everything about him!


Dus nodigde ik hem weer uit om in mijn stoel plaats te nemen. Geïnspireerd door zanger Harry Styles, kozen we voor een bronzy smokey eye. Ik heb weinig woorden voor het fantastische resultaat, dus kijk vooral zelf even!Video & foto’s: Laure Holemans
54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page