top of page

Beautytalks: The 'no make-up make-up'

Een nieuw jaar starten we vaak met een gevoel van een 'clean slate'. De hapjes zijn op, de feestelijke outfits terug weggehangen en de glitters opgeborgen. En ook ons gezicht kan wat rust gebruiken.

Toch merken we dat de winter markeringen achterlaat die we vaak subtiel willen verbergen of opfrissen.

Daarom leid ik je graag in 8 stappen naar een 'no make-up make-up', een easy look die jou er fris, uitgeslapen en all natural laat uitzien.
 
  1. Bij deze look, en eigenlijk bij elke andere, valt en staat alles bij een goede huidverzorging. Meet jezelf een verzorgingsritueel aan dat voor jou werkt en niet té veel tijd in beslag neemt. 4 belangrijke pijlers hierbij zijn: reiniging, hydratatie, voeding én UV-bescherming.

  2. Vergeet trouwens ook je ogen en lippen niet te voorzien van aangepaste hydratatie. Ook zij hebben te lijden onder de koude, wind, regen, centrale verwarming en zonnestralen!

  3. Verberg eventuele rode vlekken in je gezicht op een subtiele manier met vloeibare concealer en een bb-cream. 'BB' staat voor 'Blemish Balm' en is een crème die zowel bescherming biedt tegen UV-stralen , als een lichte dekking en kleuring aan de huid geeft. Onze concealer brush en foundation helpen je met veel gemak door deze stap.

  4. Kies vervolgens een highlighter (poeder, crème of vloeibaar) en stip hiermee je wenkbrauwbot, binnenste ooghoek, cupidoboogje en jukbeenderen aan. Dit zorgt ervoor dat je gezicht alle (oh zo broodnodige) licht extra opvangt en alles doet stralen! Kies hiervoor onze blush brush of 'EYES 3'.

  5. Mascara opent je ogen, maar kan soms te hard overkomen, vooral als je een lichte huid- en haarkleur hebt. Wil je je oogopslag natuurlijk houden, ga dan voor een bruine of donkergrijze variant en stop bij 1 laagje.

  6. Geef je gezicht extra expressie door je wenkbrauwen zachtjes aan te zetten met getinte brow mascara.

  7. Creamy blush is jouw vriend bij deze look! Duw een een minimum aan product op de ronding van je jukbeen en vervaag het in de huid met onze blush brush.

  8. Nog een beetje getinte lippenbalsem.... et voila! Een natuurlijke én gesofisticeerde look.

Wist je dat een getinte lippenbalsem best veelzijdig is en ook ingezet kan worden als blush of oogschaduw?99 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page