top of page

Hallo jij,

Welkom op de community page van ELIN Cosmetics!

Eerst en vooral dankjewel om jouw vertrouwen in ons merk te leggen.

We nemen jouw vragen, zorgen en suggesties serieus en gaan er graag mee aan de slag!


Zoals je doorheen de maanden zal merken, zullen op deze pagina regelmatig tutorials gepost worden met uiteenlopende looks die je kan bekomen met onze make-up kwasten.

En om deze video’s zo verstaanbaar mogelijk te maken, geef ik jullie hier alvast een ‘Beauty Dictionary’: een lijstje met woorden die vaak zullen gebruikt worden doorheen alle video’s en teksten.

Kwestie van dezelfde taal te spreken :-)


Beauty Dictionary


Bewegend ooglid

Dit is het stukje huid op jouw oogbol. Vaak moeilijk te zien wanneer je ogen open zijn en je récht naar jezelf in de spiegel kijkt. Toch is dit deeltje van jouw oog van belang in je make-up, want niets is tweedimensionaal. In het dagelijkse leven knipper je met de ogen, geef je expressie en zal het dus wél te zien zijn.


Arcadeboog

Het schaduwgedeelte op de huid tussen oogbol en wenkbrauwbot. Vaak accentueren we deze om een mooie overgang te creëren in je look, of om diepte te geven.


Waterlijn

Het stukje huid aan de bovenste én onderste wimperrand dat eigenlijk altijd een beetje vochtig is.


Blenden

Producten op een zachte, naadloze manier laten overgaan in elkaar en in de huid. Dit met zachte, draaiende bewegingen.


Shaping / Contouring

Het gezicht meer diepte geven door schaduwen te faken. Meestal onder het jukbeen, in de hals, op de neus en langs de slapen.


Bronzing

Het gelaat (of lichaam) warmte geven, alsof je even in de zon hebt gezeten. Met voorkeur aan te brengen op de wangen, de neus en het centrum van het voorhoofd.


Baking

Bij baking wordt een grote hoeveelheid los poeder onder het oog gelegd. Na enkele minuten vaag je deze weer weg, waardoor de concealer, op een zéér matte manier, wordt vastgezet. Kan droog en trekkerig gevoel veroorzaken en wordt vooral gebruikt bij tv- en theatermake-up.
91 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page